Belastingen

Belastingadvies

Bij AssuranceServices BV vinden wij dat accountancy en belastingadvies hand in hand gaan. De accountant onderhoudt immers veelal het contact met de ondernemer en zal op de hoogte zijn van ontwikkelingen van de onderneming. Derhalve moet de accountant tevens in staat zijn om fiscale kansen en risico’s te onderkennen en bij u aan te kaarten. Pro-activiteit is hierbij het sleutelwoord, aangezien actie meestal vereist is voordat de aangifte gedaan moet worden.
Aangezien onze adviseurs tevens aanvullende fiscale opleidingen hebben genoten, zijn zij prima uitgerust om de meest voorkomende diensten te verrichten. Over het algemeen zal het hierbij gaan om diensten die direct samenhangen met accountancy-opdrachten, zoals:

  • Het verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting;
  • Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor zowel ondernemers als particulieren;
  • Het verzorgen van de aangiften omzetbelasting.

Wij vinden echter ook dat een goede adviseur moet weten waar de grenzen van zijn kennis liggen. Daarom hebbben wij een breed netwerk van specialisten, die op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en best-practices binnen hun vakgebied. In overleg met u en afhankelijk van het belang kunnen wij deze specialisten inschakelen en raadplegen.

Loonadministratie

Vul hier zelf tekst in.

BTW Administratie

Vul hier zelf tekst in.

Overige fiscale aangifte en adviezen

Vul hier zelf tekst in.

Waarom zijn mijn klanten tevreden?